Veel gestelde vragen


Wat zijn de levertijden?

De verzendtijd bedraagt 1-5 werkdagen. Dit betekent dat het binnen 1-5 werkdagen op de post gaat, daarna ligt het aan PostNL hoe snel het binnen komt. Dit zal meestal de volgende werkdag zijn.

 

Moet ik thuis blijven om mijn pakketje in ontvangst te nemen?

Nee, je hoeft niet thuis te zijn om je pakketje in ontvangst te nemen. Al onze pakketjes gaan namelijk door de brievenbus. Je kunt dus gewoon bestellen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent, je pakketje ligt dan op de deurmat of in je brievenbus te wachten wanneer je thuis komt!

 

Kan ik mijn bestelling na het plaatsen nog wijzigen?

Wanneer je nog iets wilt veranderen aan je geplaatste bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@budgetsieraden.com. Mogelijk is je pakketje nog niet verzonden en kunnen wij de wijziging nog maken. Is je pakketje al wel verzonden, dan is het niet meer mogelijk je bestelling te wijzigen of te annuleren.

 

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@budgetsieraden.com.

 

Mijn sieraad is kapot! Wat nu?

Bij Budgetsieraden.com heb je vrijwel altijd recht op 30 dagen garantie na aankoop van jouw product. Stuur een foto waarop duidelijk te zien is wat er kapot is gegaan naar info@budgetsieraden.com en dan helpen we je graag verder.