Retourneren


Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij budgetsieraden.com heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst.

In je pakketje bevindt zich een kaartje waar ons retour adres op staat. Ben je deze kwijt, stuur dan een mail naar  info@budgetsieraden.com om het retour adres te ontvangen.​Op dit moment is de koper zelf verantwoordelijk voor het retourneren van gekochte producten. Wij raden aan om het te retourneren met een track & trace code. Als u de bestelling terugstuurt met een track & trace code, vergeet dan niet het bonnetje goed te bewaren tot dat wij je retour verwerkt hebben.​

Oorbellen mogen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden na het openen van de verpakking.


Hoe retourneer ik mijn bestelling?

STAP 1:
Doe de artikelen in de verpakking. 

STAP 2:
Stop een briefje in de verpakking met je ordernummer of je naam er op.

STAP 3:
Zet vervolgens het retouradres, op de retour verpakking.

Het retouradres is:
Budgetsieraden.com
Broereplein 1
8701 JC
BOLSWARD

STAP 4:
Breng je retour naar het postkantoor of brievenbus. Let op! Wij raden je aan om het pakketje met track & trace te versturen. Als je het via brievenbus verstuurd en het komt niet bij ons aan, dan kunnen wij je retour niet verder verwerken.​

 

Oorbellen mogen vanwege hygiëne niet retour gestuurd worden na het openen van de verpakking.


Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?

Na ontvangst van je retourzending duurt het maximaal 14 werkdagen tot dat het geld terug op de bankrekening staat die je gebruikt hebt tijdens het plaatsen van de bestelling. 


Voorwaarden retourneren

- Neem eerst contact met ons op als je een retour wilt doen. Zonder vooraf contact hierover verwerken wij je retour niet.
- De verzendkosten van retourneren zijn voor eigen rekening.
- De oorspronkelijke leveringskosten worden van het terug te storten bedrag afgehaald, die zijn voor rekening van de koper.
- Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd, de kosten die dan ontstaan wegens het weer terugsturen naar de koper, vergoeden wij niet.